Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri fac parte dintr-un grup multinational si sunt activi pe piata din Romania din 2010. Ei sunt specializati in productia de aliaje de plumb. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de productie pentru fabrica din zona VOLUNTARI.

Ce asteptari au:

 • Esti ceea ce partenerii nostri au nevoie daca studiile tale au legatura cu productia in domeniul metalurgiei.
 • Pentru a putea intelege complet si corect procesul de productie este important sa fii mandrul posesor al unei diplome de licenta, iar specializarea ta de baza sa fie in domeniul metalurgic.
 • Dupa cum am precizat mai sus, partenerii nostri fac parte dintr-un grup multinational, asa ca nu ar strica daca te descurci decent sa comunici in limba engleza.
 • Lucrand intr-o sectie de productie cu flux continuu, este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti meticulos, organizat si ca reusesti sa vii cu solutii chiar si la cele mai imposibile probleme.

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca cu instrumente de lucru si spatiu adecvat activitatii desfasurate.
 • Fiind o sectie de productie cu flux continuu vei avea un program de lucru in 3 schimburi.
 • Pеntru ca аccesul la fabrica nu e tocmai lа indemana iti vor asigura transportul de la/la locul de munca cu preluare de la statia de metrou Costin Georgian.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatii profesionale de durata.
 • Vei avea un pachet de beneficii compus din: salariul net fix ce va fi transmis inca de la primul interviu, bonusuri periodice, bonuri de masa, o masa calda asigurata, iar pentru orele lucrate de noapte sau in zilele de sarbatori legale precum si pentru cele suplimentare vei primi sporuri aferente conform legislatiei in vigoare.
 • Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu tot procesul de productie precum si cu procedurile si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii.

Cum va arata ziua ta de munca:

 • Vei urmari procesul de productie si te vei asigura ca operatiile de rafinare a materialului neferos sunt executate corect, corespund normelor de calitate si se incadreaza in temenele de finalizare.
 • Pentru ca lucrurile sa mearga snur te vei ocupa de pregatirea initiala colegilor din subordine pe faze de productie, iar dupa ii vei organiza si superviza in activitatile lor.
 • Fiind o sectie cu flux continuu este foarte important sa intervi la timp si eficient in solutionarea problemelor care apar. De asemenea va trebui sa identifici si sa propui solutii care sa te ajute sa preintampini eventuale probleme si care sa duca la optimizerea procesului de productie.
 • Participi la instructajul periodic de protectia muncii a personalului din subordine si al noilor angajati si te vei asigura ca sunt respectate toate aspectele privind siguranta la locul de munca.
 • Pentru a fi sigur ca munca ta nu trece neobservata, va trebui, evident, sa intocmesti rapoarte zilnice de activitate si sa mentii permanent legatura cu Directorul de Productie.

Suntem o echipa de oameni specilizati in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 23 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”.
Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.
Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta.
Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestui anunt si iti dorim mult succes!
Echipa Media Market