fbpx

Un post intr-o companie este cu oameni si despre oameni, acesta este convingerea noastra in munca pe care o facem. Te invit sa descoperi mai jos cum vei colabora cu noi.

MODALITATEA DE COLABORARE

candidati

  1. INSCRIE-TE PE SITE – acesta este inceputul in colaborarea cu noi, tu alegi din ce domenii doresti sa primesti anunturi de angajare, iar noi iti trimitem posturi din departamentele selectate. Daca nu este ceea ce cauti sau ceea ce ti se potriveste, te rugam sa stergi mail-ul primit si sa ne mai dai o sansa, poate pe viitor te vom nimeri. Daca ajungi la concluzia ca nu iti plac joburile noastre vreau sa stii ca ne pare rau ca te dezamagim si ca te pierdem, insa nu vom putea multumi pe toata lumea. In aceasta situatie iti recomandam sa folosesti optiunea de dezabonare prezenta in fiecare mail.
  2. APLICA – In colaborarea cu noi trebuie sa stii ca nu lucram cu cv-uri, acesta fiind un prim pas spre a te cunoaste, ci lucram cu oameni. Este important sa analizezi cu atentie detaliile unui post, tu stii cel mai bine ce ti se potriveste si ne bazam pe decizia ta. Fiecare post oferit vine cu specificatii si aspecte eliminatorii din acest motiv iti recomandam sa incerci sa evidentiezi in cv experientele si cunostiintele care te avantajeaza si te recomanda pentru un post. Cand citesti un anunt nu te opri doar la cerinte, continua sa-l parcurgi pana la capat, vei descoperii si un salariu si alte beneficii pentru munca pe care o vei depune precum si cateva date despre compania angajatoare. Daca la finalul parcurgerii anuntului de angajare ai decis ca este ceea ce cauti, trimite cv-ul la adresa mentionata in anunt.  Din pacate trebuie sa te anunt ca numai candidatii selectionati vor fi contactati in vederea stabilirii interviului de selectie.
  3. HAI SA NE CUNOASTEM – Daca punctul 2 nu a pus niciun impediment te vom contacta si iti vom propune o intalnire in cadrul careia vom discuta aspectele din cv-ul tau (pentru a ne face o imagina mai clara asupra experintei tale profesionale) si iti vom prezenta detalii despre compania angajatoare si despre postul propus. La finalul intanirii vom hotara impreuna daca postul se potriveste sau nu asteptarilor si nevoilor tale.
  4. TE PROMOVAM – Iti vom face o prezentare personalizata pe care o vom trimite spre analiza companiei angajatoare. In cazul in care vei fii acceptat te vom contacta in vederea stabilirii unei intalniri pentru a cunoaste compania si pentru a afla detalii direct de la angajator.
  5. FEEDBACK – Dupa intalnirea cu angajatorul asteptam un scurt telefon prin care sa ne povestesti cum a fost acolo si ce impresie ti-au lasat. Cu noi vei tine legatura pe tot parcursul procesului, de accea este foarte important sa stim si punctul tau de vedere. In cazul in care nu primim nici un fel de feedback, vom considera ca nu doresti postul si nu te vom mai deranja.
  6. FINALIZAREA COLABORARI – Felicitari, ai ajuns la ultima etapa, ceea ce inseamna ca postul oferit se portiveste cu ceea ce cauti. Acum nu ramane decat sa asteptam parerea despre tine din partea companiei angajatoare. Iti vom oferi un raspuns, fie ca este pozitiv fie ca este negativ, de indata ce il aflam de la angajator. Daca este pozitiv, colaborarea cu noi se incheie si iti tinem pumnii sa fie o angajare fructuoasa. In cazul unui raspuns negativ, colaborarea noastra poate continua in masura in care identificam impreuna un alt post potrivit.

Foarte important – Nu percepem comision de angajare, iar angajarea are loc direct la compania unde ai fost trimis! Din momentul semnarii contractului de munca colaborarea cu noi inceteaza, iar tu devii cea mai reala varianta de promovare a noastra.

Iti multumim ca ne-ai dat atentie pana la capat

Daca doresti sa fii la zi cu joburile noastre

Inscrie-te si vei fii informat