fbpx

clientiStim ca succesul unei afaceri este dependent de oamenii implicati in desfasurarea ei.

Stim ca ai nevoie de eficienta, competenta si implicare. Incercam sa gasim, pornind si bazandu-ne pe nevoile tale, angajatul pe care sa te poti baza.  Pentru ca un proces de recrutare si selectie sa se desfasoare in conditii optime si sa ne aduca cat mai aproape de reusita avem nevoie sa ne oferi cateva elemente: detalii despre companie si despre postul disponibil, timp, deschidere si un pic de rabdare.

Pentru a putea stabili ce anume ai nevoie este necesar sa ne intalim ca sa putem creiona ceea ce iti doresti. De asemenea este util sa stii cine suntem si ce putem sa iti oferim. O discutie preliminara va duce la o colaborare, speram noi, fructuoasa.

Datul cu parerea ar trebui sa devina sport olimpic, pentru ca doar asa noi vom putea castiga o olimpiada. Lasand gluma la o parte ceea ce incercam sa spunem este faptul ca te poti spijini pe noi in a-ti oferi bucati din cunostintele noatre care sa te ajute sa intelegi mai bine un angajat si sa poti identifica solutii potrivite problemelor organizationale cu care te confrunti. Ne vom spune parerea daca consideram ca iti este de folos si vom incerca sa o structuram cu obiectivitate si experienta pe ceea ce “arde” pentru tine.

Activitatea noastra exista doar pentru ca tu ai nevoie de noi. Iti multumim ca ne alegi si ca esti dispus sa faci parte temporar din echipa Media Market. Reusita noastra este strict legata de multumirea ta.

Ascultam, propunem si impreuna decidem.

Esti pregatit sa colaborezi cu noi?

Contacteaza-ne si stabilim o intalnire