Tehnician CNC – personalizare sticla

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 2009, sunt specializati in productie sticla si geam termopan. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de productie din zona Popesti Leordeni.

Ce asteptari au:

 • Orice experienta de munca ai avea este mai mult decat binevenita si apreciata, insa minimul necesar cerut este sa fi lucrat cel putin 6 luni in programul AutoCAD 2D. Reprezinta un avantaj daca ai ceva cunostinte de Adobe Ilustrator sau Corel.
 • Ajuta daca esti mandrul posesor al unei diplome de licenta, insa stim bine ca practica bate teoria, asa ca daca in activitatile tale “te-ai impiedicat” de AutoCad si ai descoperit ca iti place sa lucrezi in el, clar esti ceea ce cautam.
 • Activitatea pe care o vei desfasura implica, pe langa atentie si rabdare, si multa creativitate. Este un mare avantaj daca prietenii tai spun despre tine ca esti o persoana creativa care reuseste sa faca din cele mai simple lucruri ceva deosebit.
 • Sa fii organizat, atent la detalii si sa iti poti planifica eficient activitatea.
 • Ei sunt dispusi sa te invete si sa te formeze insa asteapta de la tine sa vii inarmat cu rabdare si cu multa pofta de a invata.

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca decente cu instrumente de lucru si tehnologia necesara activitatii desfasurate.
 • Vei avea un program de lucru de L-V, de la 08:00-16:30, cu o jumatate de ora pauza de masa.
 • Pеntru ca аccesul la fabrica nu e tocmai lа indemana, iar situatia actuala impune anumite precautii, iti vor asigura transportul- vei fi preluat de colegii care locuiesc in zona ta.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatii profesionale de durata.
 • Salariul net este negociabil incepand de la 3000 RON, in functie de studiile / calificarile tale si de experienta in domeniu.
 • Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu echipamentele si utilajele precum si cu procedurile si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii.

Cum va arata ziua ta de munca:

Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

 • Daca stii ca nu poti sa stai locului prea mult timp atunci postul nu e pentru tine deoarece activitatea ta principala este de a gestiona si supraveghea tot procesul de personalizare al sticlei/oglinzilor. Este un proces meticulos si care cere mult calm, rabdare si dexteritate.
 • Asa cum am precizat si mai sus, pentru perioada de inceput ti se va asigura pregatirea si instruirea necesara manevrarii echipamentului cu care vei lucra.
 • Vei prelua comenzile de la Directorul de Productie si te vei ocupa de toti pasii necesari personalizarii produsului. Vei alege sticla/oglinda potrivita si vei folosi echipamentul din dotare (Cutter Ploter) pentru a realiza modelul. Te vei asigura ca sunt respectate toate specificatiile tehnice, iar produsul finit se incadreaza in parametrii de calitate ceruti.
 • Hai sa iti explicam la ce iti va folosi creativitatea: pe langa faptul ca te te va ajuta sa intelegi procesul de presonalizare al sticlei, vei fi incurajat si sprijinit in a crea modele noi. De cele mai multe ori vei primi modelul de la clientii insa, daca este cazul, poti sugera modificari care sa ridice calitatea produsul final.In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

 

Suntem o echipa de oameni specilizati in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 23 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”.
Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.
Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta.
Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestui anunt si iti dorim mult succes!
Echipa Media Market

Laborant chimist

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri fac parte dintr-un grup multinational si sunt activi pe piata din Romania din 2010. Ei sunt specializati in productia de aliaje de plumb. Cautam pentru ei un nou membru al echipei din laborator pentru fabrica din zona PANTELIMON.

Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta de minim 6 luni, daca experinta ta are legatura cu domeniul chimic sau cu profil asemanator, iar acronimele ICP si ARL nu reprezinta pentru tine nici un mister clar esti ceea ce cautam.
 • Specificul activitatii implica multe analize fizico-chimice de laborator de aceea este important sa fii mandrul posesor al unei diplome de calificare in domeniul chimic si sa iti placa sa te “joci ”cu aparatura si substantele unui laborator de verificare.Lucrand cu date importante si vitale pentru activitatea desfasurata de partenerii nostri este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti meticulos, organizat, atent la detalii si responsabil.

 

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca decente, cu instrumente de lucru si spatiu adecvat activitatii desfasurate.
 • Vei avea un program de lucru in ture: doua zile tura de dimineata, doua zile tura de dupa-amiaza urmate de doua zile libere. Turele sunt concepute astfel incat sa fie acoperit in intregime programul clubului (L-V 06:00-23:00, S-D: 08:00-22:00).
 • Contractul de munca este pe perioada nedeterminata ,cu o perioada de proba de 90 de zile, care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.
 • Salariul BRUT va cuprins intre 3500 RON si 4400 RON + bonuri de masa in valoare de 400 RON.
 • Pentru ca nu tin sa ai experienta si nu vor sa te simti ca si cum “ai fi aruncat in gura leului”, vor folosi perioada de proba pentru a-ti oferi tot suportul lor, care sa te ajute sa devii un membru de valoare in echipa, in toata aceasta perioada urmand a fi platit.
 • Cum va arata ziua ta de munca:
 • Cum “fiecare bordei are propriul obicei”, va trebui sa te adaptezi la procedurile de lucru ale companiei, vei lucra cu date sensibile prin urmare vor fi reguli si proceduri clare si obligatorii;
 • Vei organiza partea de receptie si vei pastra in ordine atat spatiul de lucru cat si documentele primite.
 • Vei intampina membri clubului pe care ii vei ajuta sa obtina informatiile necesare, ii vei directiona catre zona lor de interes si, daca este cazul, ii vei ajuta sa completeze/ actualizeze corect si complet documentele necesare inscrierii/ reinscrierii in club.
 • Te vei ocupa de incasarea contravalorii produselor si serviciilor si predarea acestora la final de tura.
 • Vei prelua apelurile telefonice si vei face rezervarile pentru masaje si tratamente pe care le vei transmite terapeutilor, informandu-i pe acestia si de eventualele modificari.
 • Pe parte administrativa te vei ocupa de gestionarea corespondentei si realizarea necesarului de birotica, papetarie si produse aflate la vanzare.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

 

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu text si iti dorim mult succes,

Echipa Media Market

Tehnician – operator mecanic

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 2004, sunt specializati in infolierea de profile PVC. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de productie pentru fabrica din zona Berceni.

Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta profesionala de minim 1 ani, iar daca la locurile de munca anterioare ai avut ocazia sa dezlegi tainele unei masini de infoliat profile PVC, clar esti ceea ce cautam.
 • De asemenea ei vor aprecia mult daca esti un om de echipa care reuseste, fara prea mult efort, sa-i determine pe cei din jur sa-i ofere sprijinul necesar.
 • Lucrand intr-o sectie de productie, este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti meticulous, organizat si ca atunci cand ai o problema de natura tehnica, pana nu ii dai de cap, nu se mai poate comunica cu tine.

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca decente cu instrumente de lucru si tehnologia necesara activitatii desfasurate.
 • Vei avea un program de lucru de L-V, de la 08:00-16:30, cu o jumatate de ora pauza de masa, iar pеntru ca аccesul la fabrica nu e tocmai lа indemana iti vor asigura transportul de la/la metrou.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatii profesionale de durata.
 • Salariul fix net se va negocia intre 3500 si 4500 RON, in functie de studiile/ calificarile tale si de experienta in domeniu. Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu echipamentele si utilajele precum si cu procedurile si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii.

Cum va arata ziua ta de munca:
Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

 • Preocuparea ta principala o reprezinta masina de infoliat, te vei ocupa de tot procesul infolierii: setаrea initiala, urmаrirеa si reglarеa parametrilor.
 • Pentru a-ti face treaba bine si pana la capat vei verifica produsul finit si te vei asigura ca se incadreaza in parametrii de calitate ceruti.De asemenea te vei ocupa de intocmirea necesarului de materiale si vei face comenzile necesare. In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

Suntem o echipa specializata in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat, activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”.
Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market

Tehnician electromecanic / electric / mecanic – Ascensoare – Constanta

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, companie multinationala, sunt specializati in instalarea, intretinerea si modernizarea ascensoarelor de persoane si marfa. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de service pentru sucursala din Constanta.

Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta de minim 1 an in domeniul electromecanic/ electrotehnic/ electric, daca de-a lungul experientei tale te-ai folosit cu succes de o schema electrica pentru a remedia o problema, clar esti ceea ce cautam.
 • Sa fii mandrul posesor al unei diplome in domeniul electrotehnic / electromecanic / mecanic / electric.
 • Specificul activitatii implica deplasari in teren, prin urmare este important sa ai permis auto categoria B si sa iti placa sa petreci timp in masina.
 • Este un plus daca cei ce te cunosc spun despre tine ca ai al saselea simt si acesta este tehnic deoarece provocarea jobului sau partea vitala a acestuia o reprezinta stabilirea corecta a diagnosticului.

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca decente cu un program de lucru de L-V, de la 07:30-16:00, cu instrumente de lucru si tehnologia necesara activitatii desfasurate.
 • Pentru a acoperi serviciul non-stop de asistenta si interventii oferit de companie, este necesar sa ramai disponibil dupa orele de program, prin rotatie cu colegii tai, in cazul in care este nevoie de interventii. Acest lucru il vei face din confortul casei tale si bineinteles ca, pentru efortul depus, vei fi platit suplimentar.
 • Vei avea la dispozitie o masina noua (siguranta ta inainte de toate) care sa iti permita sa iti desfasori activitatea cat si sa iti asigure transportul la/ de la locul de munca.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile. Vor folosi perioada de inceput pentru a-ti oferi cel mai bun training de care dispun, ceea ce te va ajuta sa devii un membru de valoare in echipa.
 • Salariul fix NET este de 2750 RON. Pe langa salariu vei primi bonusuri de performanta, plata orelor suplimentare, bonuri de masa in valoare de 250 RON si al 13-lea salariu in doua transe – la Paste si la Craciun.
 • Pregatirea si dezvoltarea ta profesionala este foarte importanta, de aceea, pentru a-ti face treaba in cunostinta de cauza, te vor sprijini in a obtine calificarile necesare (montator, reglor, depanator ascensoare) pentru aria ta de competenta.

Cum va arata ziua ta de munca:

 • Avand in vedere ca obiectul muncii tale il reprezinta reparatia/intretinerea de ascensoare, te vei deplasa la clienti pentru revizii, interventii si vei incerca, pe cat se poate, sa remediezi problema aparuta. In tot acest timp colegii tai din departamentul tehnic si logistic iti vor acorda suportul necesar pentru a-ti duce la bun sfarsit sarcinile de serviciu.
 • In situatia in care in cabina ascensorului se afla persoane blocate, vei interveni si vei asigura evacuarea lor in conditii de siguranta.
 • Vei comunica in permanenta cu superiorul direct caruia ii vei prezenta problemele aparute si eventualele solutii pentru remedierea acestora.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

Suntem o echipa specializata in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat, activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”.
Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.
Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market

Inginer vanzari FESTO – Arad,Timis,Hunedoara, Caras Severin

 • Pentru cine recrutam:

Postul este disponibil in cadrul FESTO ROMANIA, companie multinationala activa pe piata locala din 1994, specializata in automatizari industriale (electric si pneumatic). Cautam pentru ei un INGINER VANZARI care sa completeze echipa nationala de vanzari in zona BANAT (Arad, Timis, Hunedoara, Caras-Severin).

Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta de minim 3 ani pe un post similar, daca experienta ta are legatura cu vanzarea de echipamente si/sau servicii din domeniul tehnic sau cu profil asemanator ca al partenerilor nostri este cu atat mai bine.
 • Specificul activitatii implica foarte multe deplasari in zonele de interes, de aceea este important sa ai permis auto categoria B, sa fii activ si sa iti placa sa conduci.
 • Pentru a putea intelege complet si corect produsele comercializate este important sa fii mandrul posesor al unei diplome de licenta, iar specializarea ta de baza sa fie in automatizari industriale/ electric/ mecanic.
 • Dupa cum am precizat mai sus partenerul nostru este o companie multinationala, asa ca este important sa te descurci decent sa comunici in limba engleza. Acest aspect te va ajuta si sa intelegi specificatiile tehnice in ale produselor/ echipamentelor care sunt in limba engleza.
 • Pentru ca vei fi trimis frecvent la diverse traininguri si specializari ar fi minunat daca am descoperi la tine, pe langa o pofta permanenta de a invata, si faptul ca te pasioneaza sa stii ce se afla in “spatele cortinei” fiecarui echipament.
 • Vei lucra in regim home office iar asta presupune, pe langa faptul ca “nu iti sufla nimeni in ceafa”, sa iti planifici eficient activitatea, sa fii organizat si atent la detalii.

Iti vor oferi:

 • Vei avea un program de lucru de luni pana vineri insa, fiind vorba de un post de vanzari in regim home office, ai libertatea de a-ti stabili propriul interval orar care sa te ajute sa fii eficient in ceea ce faci.
 • Vei avea la dispozitie o masina care sa iti permita sa iti desfasori activitatea in conditii de siguranta si confort si, bineinteles, tehnologia necesara postului de vanzari (laptop si telefon).
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.
 • Pentru ca isi doresc sa ai timp si pentru tine, concediul de odihna anual va fi de 25 de zile cu posibilitate de crestere in functie de anii petrecuti in firma.
 • Pentru perioada de inceput salariul fix net se va discuta intre 1500 si 1800 Euro. Dupa aceasta perioada pachetul salarial va cuprinde si asigurare de sanatate, abonament la sala de fitness, pensie privata, prime, bonusuri anuale in functie de performanta ta si, daca lucrurile merg bine, la sfarsit de an vei fi recompensat cu al 13-lea salariu.
 • Pentru partenerii nostri pregatirea si dezvoltarea ta profesionala este esentiala, de aceea vei participa periodic la traininguri de specialitate care sa te ajute sa intelegi specificul echipamentelor comercializate si sa tii pasul cu noutatile din domeniu.

Cum va arata ziua ta de munca:

 • Vei prelua baza de date de clienti din zona BANAT-ului, formata din cateva judete (Arad, Timis, Hunedoara, Caras-Severin), pe care o vei revigora si dezvolta.
 • Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu produsele comercializate, cu clientii si cu politica de vanzari.
 • Vei participa si te vei implica activ in tot procesul vanzarii incepand cu consilierea clientilor, preluarea corecta a informatiilor de la acestia si realizarea de oferte tehnico economice, pana la punerea in functiune a echipamentelor comercializate. In tot acest timp colegii din departamentul tehnic de ofertare vor pune umarul la treaba alaturi de tine.
 • Pentru ca a te asigura ca toate lucrurile merg ca pe roate, vei crea o punte intre client si serviciul tehnic de ofertare al companiei, astfel vei putea sa preintampini eventuale neintelegeri care sa impiedice incheierea vanzarii. Dupa finalizarea proiectului vei mentine legatura cu clientii in vederea obtinerii de noi colaborari.
 • Hai sa iti explicam la ce iti va folosi pasiunea ta pentru echipamente: pe langa faptul ca te va ajuta sa intelegi produsele, te va sprijini si in comunicarea cu clientii ceea ce iti va permite sa iti faci treaba bine si pana la capat.
 • Cu toate ca esti lasat “de capul tau” in planificarea activitatii, va trebui, evident, sa intocmesti rapoarte saptamanale de activitate si sa menti permanent legatura cu Directorul de Vanzari.
 • Pentru a sti in ce zona se afla pe piata produsele comercializate de tine, este indicat ca din cand in cand “sa arunci un ochi in curtea vecinului”, asa vei fi informat si vei putea promova mai eficient produsele si serviciile.In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.
Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta.
Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market

Asistent logistica / livrari

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 2009, sunt specializati in productia de tamplarie PVC, geam termoizolant si sticla prelucrata. Cautam pentru ei un nou membru al echipei administrative pentru sediul din zona Popesti Leordeni.

Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta de minim 1 an pe un post similar, daca experienta ta are legatura cu domeniul logistic/ depozit / livrari este cu atat mai bine.
 • Ar fi minunat daca la locurile de munca anterioare ai intocmit diverse situatii/ rapoarte in programul Excel si esti deja familiarizat cu el.
 • Este nevoie de abilitatea ta de a prioritiza activitatile intr-un mediu in permanenta schimbare si de capacitatea ta de a lucra in echipa, asigurand astfel realizarea operatiilor zilnice de transport marfa.
 • Au nevoie de gandirea ta pozitiva si de personalitatea ta energica.
 • Ajuta daca esti licentiat, insa stim bine ca practica bate teoria, asa ca daca pregatirea si experienta ta au legatura cu domeniul logistic si/sau transporturi este tot ceea ce conteaza.
 • Lucrand cu date sensibile si importante este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti organizat, atent la detalii si responsabil.

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca moderne cu un program de lucru de L-V, de la 08:00-16:30.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.
 • Salariul fix net este de 3000 RON, bonusuri de Sarbatori (Craciun, Paste), si, daca va fi nevoie, plata orelor suplimentare.
 • In perioada de inceput iti vor oferi tot suportul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu procedurile si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii, ceea ce te va ajuta sa devii un membru de valoare in echipa.

Cum va arata ziua ta de munca:

 • Vei prelua de la coordonatorul de transport programul prestabilit de livrari pe care impreuna cu echipa din depozitul de produse finite va trebui gestionat astfel incat marfa sa fie pregatita la timp fiind astfel livrata corespunzator catre client.
 • Sistemul de avizare se efectueaza in baza scanarii barcodurilor, astfel documentele de insotire a marfii vor fi corecte si conforme.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta. Sunt apreciate sugestiile ce ajuta la imbunatatirea fluxului de lucru.
Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta.
Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market

Tehnician Electromecanic – Montaj Ascensoare

 • Pentru cine recrutam:

Partenerii nostri, activi pe piata din Romania de mai mult de 20 de ani, sunt specializati in instalarea, intretinerea si modernizarea ascensoarelor de persoane si marfa. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de montaj pentru sucursala din Bucuresti.

 • Ce asteptari au:

Sa ai o experienta de minim 1 an in domeniul electromecanic/ electrotehnic/ electric, iar daca la locurile de munca anterioare te-ai ocupat de intretinerea/montarea de utilaje si echipamente, clar esti ceea ce cautam.

Pentru a putea sa descifrezi documente specifice, scheme de circuite, diagrame sau manuale tehnice, ar fi indicat sa ai la baza o pregatire teoretica pe masura in domeniul electrotehnic /electromecanic sau electric

Specificul activitatii implica deplasari in teren, prin urmare este necesar sa ai permis auto categoria B.

Partenerii nostrii vor aprecia mult daca esti un om de echipa care reuseste, fara prea mult efort, sa-i determine pe cei din jur sa-i ofere sprijinul necesar.

 • Iti vor oferi:

Conditii de munca decente cu instrumente de lucru si tehnologia necesara activitatii desfasurate.

Vei avea un program de lucru de L-V, de la 07:30-16:00, cu 30 minute pauza de masa. Fiind un post ce presupune deplasarea la beneficiari vei avea o masina la dispozitie care sa te ajute, iar in cazul in care interventia depaseste programul tau de lucru vei fi platit suplimentar.

Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile. Vor folosi perioada de inceput pentru a-ti oferi cel mai bun training de care dispun, ceea ce te va ajuta sa devii un membru de valoare in echipa.

Salariul fix NET este de 3000 RON. Pe langa salariu vei primi bonusuri de performanta, plata orelor suplimentare, bonuri de masa in valoare de 250 RON si al 13-lea salariu in doua transe – la Paste si la Craciun.

Pregatirea si dezvoltarea ta profesionala este foarte importanta, de aceea, pentru a-ti face treaba in cunostinta de cauza, te vor sprijini in a te familiariza si a tine pasul cu dimanica tehnologiei din aria ta de competenta.

 • Cum va arata ziua ta de munca:

Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

Asa cum am spus si mai sus te vei deplasa, impreuna cu un coleg, acolo unde sunt solicitari de montare ascensoare/ platforme. Daca numai ideea de a fi la inaltime iti provoaca un gol in stomac, acest job nu este pentru tine deoarece presupune si munca pe verticala.

Vei urma toti pasii necesari montarii ascensoarelor / platformelor: incepand cu respectarea planului de montaj si a tehnologiei producatorului, incadrarea in termenele stabilite si pana la punerea in functiune, asigurandu-te ca acestea sunt conform standardelor si in parametrii optimi.

Pentru ca, uneori, “planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ”, vei comunica cu superiorul direct caruia ii vei prezenta problemele aparute si eventualele solutii pentru remedierea acestora.

Pe durata executarii montajului vei respecta in permanenta normele de siguranta si sanatate in munca si, pentru a evita sa te trezesti cu “piese de rezerva” neplanificate, vei gestiona corect si corespunzator resursele, materialele si componentele de ascensor.

Pentru a-ti face treaba bine si pana la capat, colegii din departamentul tehnic si logistic iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie.

 

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market