Candidatul ideal

Suntem o echipa de oameni specilizati in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”. Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 2017, sunt specializati in servicii de contabilitate. Cautam pentru ei un nou membru al echipei pentru biroul din zona Dristor.

Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta de minim 1 an pe un post similar, daca experinta ta are legatura cu domeniul contabil este cu atat mai bine.
 • Sa fii familiarizat cu programul de contabilitate SAGA, daca nivelul tau de cunostinte este peste mediu, clar esti ceea ce cautam. Ajuta totusi si daca cunosti cat mai bine un alt program de contabilitate cu mentiunea ca va trebui sa lucrezi in SAGA.
 • Ajuta daca esti mandrul posesor al unei diplome de licenta in domeniul economic, insa ceea ce este foarte important este sa iti placa sa te “joci” cu cifrele.
 • Lucrand cu date sensibile si importante este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti organizat, atent la detalii si responsabil.

Descrierea jobului

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca decente cu un program de lucru flexibil de 8 ore pe zi, de L-V. Intr-un domeniu atat de strict, putina flexibilitate nu strica, asa ca fa-ti propriul interval orar de munca care sa se muleze pe nevoile si preferintele tale.
 • Contract de munca este pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.
 • Salariul net este intre 2200 si 2500 RON in functie de experienta ta si de abilitatile tale.
 • Domeniul de lucu al partenerului nostru implica o activitate economica consistenta, ceea ce te va ajuta sa te dezvolti si sa iti construiesti drumul spre o cariera in domeniul economic. Vei primi tot suportul necesar din partea colectivului societatii insa se asteapta de la tine sa vii inarmat cu rabdare si cu multa pofta de a invata.

Cum va arata ziua ta de munca:

Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

 • Vei mentine legatura cu clientii din portofoliu in vederea obtinerii in timp util a documentelor contabile necesare si te vei asigura ca sunt complete si corecte. De asemenea, le vei oferi informatii contabile si fiscale, in limita ta de competenta, atunci cand situatia o cere.
 • Vei inregistra documentele contabile primare (facturi, chitante, bonuri, extrase lei/ valuta, plati, etc), respenctand regulile si procedurile companiei si te vei asigura ca acestea sunt corecte si au documentele justificative aferente.
 • Vei pregati dosarele pentru clientii din portofoliu prin adaugarea listelor contabile si a declaratiilor fiscale depuse de colegii seniori.
 • Vei forma o echipa cu colegii seniori in toate activitatile pe care le desfasori. Ti se va oferi tot suportul necesar pentru a putea intelege si gestiona situatiile cu care te confrunti, acest aspect te va ajuta atat in procesul de formare profesionala, cat si in a te asigura ca ti-ai facut treaba bine si pana la capat.In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.
Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market