Candidatul ideal

Suntem o echipa de oameni specilizati in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”. Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 1991, sunt specializati in productie si comercializarea acumulatori auto. Cautam pentru ei un Responsabil Magazin pentru magazinul din zona Progresului, sector 5.

Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta de minim 1 an pe un post similar, daca experinta ta are legatura cu vanzarea de produse si/sau servicii din domeniul auto sau cu profil asemanator este cu atat mai bine.
 • Este necesar sa ai ceva cunostinte de gestiune (vei lucra intr-un program de gestiune) si experienta in coordonarea unei echipe sau activitatii unui magazin.
 • Ajuta daca esti licentiat, insa stim bine ca practica bate teoria, asa ca daca pregatirea si experienta ta au legatura cu domeniul auto este tot ceea ce conteaza.
 • Sa ai permis auto categoria B si sa iti placa sa conduci.
 • Produsele comercializate sunt din domeniul auto asa ca daca ce se afla in spatele capotei unei masini nu reprezinta pentru tine un mister, iar de cele mai multe ori preiei functia de mecanic pentru masina ta, atunci clar esti ceea ce cautam.
 • Lucrand intr-un magazin de desfacere este un plus daca esti meticulos, organizat, atent la detalii si sa iti poti planifica eficient activitatea.

Descrierea jobului

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca decente cu un program de lucru de L-V, de la 08:00-16:30, S de la 08:00-14:00.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.
 • Salariul fix net este de 2800 RON. Pe langa salariu vei primi bonuri de masa in valoare de 400 RON, abonament medical (sanatatea inainte de toate) si, daca lucrurile merg bine, la sfarsit de an vei fi recompensat cu al 13-lea salariu.
 • Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu produsele comercializate, cu clientii si, de asemenea, sa intelegi politica de vanzari.

Cum va arata ziua ta de munca:

Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

 • Vei organiza si gestiona activitatea magazinului, vei face echipa cu colegii din magazin pe care ii vei coordona si directiona in activitatile pe care le au de facut.
 • Vei participa activ si te vei implica in tot procesul vanzarii, incepand cu informarea si consilierea clientilor asupra produselor comercializate (acumulatori auto) pana la asigurarea serviciilor de service si garantie.
 • Este bine ca atunci cand incepi o treaba sa o duci pana la capat, de aceea te vei ocupa de intocmirea necesarului de materiale si produse si vei face comenzile necesare, asigurandu-te ca stocurile sunt permanent reactualizate si conforme cu nevoile magazinului.
 • Hai sa iti explicam la ce iti vor folosi cunostintele din domeniul auto: pe langa faptul ca te vor ajuta sa intelegi produsele, te vor sprijini si in comunicarea cu clientii ceea ce ce iti va permite sa intelegi nevoile lor si sa le poti oferi produse pe masura.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.
Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market