Suntem o echipa specilizata in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”. Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

  • Pentru cine recrutam: Partenerii nostrii, activi pe piata din Romania din 1991, sunt specializati in productia si comercializarea unei game largi de baterii auto, moto si industriale precum si accesorii folosite pentru testarea si instalarea sistemelor de stocare a energiei electrice. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de vanzari pentru Bucuresti.
  • Ce asteptari au:

– Sa ai o experienta de minim 1 an pe un post similar, daca experinta ta are legatura cu vanzarea de produse si/sau servicii din domeniul tehnic sau cu profil asemanator este cu atat mai bine.
– Sa fii mandrul posesor al unui permis auto categoria B si sa iti placa sa conduci.
– Produsele comercializate sunt din domeniul auto, daca prietenii tai te cauta destul de des pentru a-ti cere parerea despre probleme legate de masina, atunci esti ceea ce isi doresc.
– Sa fii organizat, atent la detalii si sa iti poti planifica eficient activitatea.
– Ajuta daca esti mandrul posesor al unei diplome de licenta, insa minimul necesar cerut este sa fi promovat examenul maturitatii.
– Specificul activitatii implica foarte multe deplasari in teren de aceea este important sa fii activ si sa iti placa sa pertreci timp in masina.

  • Iti vor oferii:

– Conditii de munca decente cu un program de lucru de L-V, de la 08:00-16:30, fiind vorba de un post de vanzari pot aparea mici fluctuatii ale programului.
– Vei avea la dispozitie o masina care sa iti perimta sa iti desfasori activitatea in conditii de siguranta si confort.
– Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatii profesionale de durata.
– Salariul fix net este de 2500 RON la care se adauga un comision din vanzari ceea ce iti ofera posibilitatea sa iti cresti salariul in functie de implicarea si determinarea ta.
– Pe langa salariu vei primi bonuri de masa in valoare de 350 RON, abonament medical in reteaua Regina Maria (sanatatea inainte de toate) si, daca lucrurile merg bine, la sfarsit de an vei fi recompensat cu al 13-lea salariu.
– Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu produsele comercializate si cu clientii si de asemenea, sa intelegi politica de vanzari.

  • Cum va arata ziua ta de munca:

Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

– Ti se va aloca o zona din Bucuresti si judetul Ilfov cu o baza de date de clienti pe care sa o gestionezi si sa o dezvolti. Asa cum am precizat mai sus la inceput vei primi suportul lor in a prelua zona.
– Vei participa activ si te vei implica in tot procesul vanzarii pana la finalizarea acestuia, iar apoi, vei mentine legatura cu clientii pentru a obtine eventuale noi colaborari.
– Pentru a te asigura ca toate lucrurile merg ca pe roate, vei livra produsele si vei prelua bateriile uzate de la clienti, astfel vei putea sa preintampini eventuale intarzieri sau neintelegeri care sa afecteze relatia cu clientul.
– Hai sa iti explicam la ce iti vor folosi cunostintele din domeniul auto: pe langa faptul ca te va ajuta sa intelegi produsele, te vor sprijini si in comunicarea cu clientii ceea ce iti va permite sa iti faci treaba bine si pana la capat.
– Pentru a sti in ce zona se afla pe piata produsele comercializate de tine, este indicat ca din cand in cand “sa arunci un ochi in curtea vecinului”, asa vei fi informat si iti vei putea promova mai eficient produsele
– In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market

Media Market, infiintata in anul 1999, activeaza in domeniul consultantei managementului resurselor umane si al serviciilor de recrutare, selectie si plasare de personal.

Completeaza datele tale mai jos pentru a aplica la acest post:

Alege postul pentru care aplici:
Inginer Service – Echipamente MedicaleContabil Junior – Companie ConsultantaGestionar Depozit Materiale EducationaleJunior Constatare DauneSofer Transport Intern si InternationalAdjunct Inginer Mentenanta Sectie ProductieCustomer Support (Inbound – limba engleza)Laborant ChimistMecanic Sectie ProductieElectrician Sectie Productie
Incarca CV-ul tau (.doc, .docx, .pdf):