Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 2015, sunt specializati in crearea si implementarea de programe de dezvoltare pesonala. Ii sprijinim sa gaseasca un nou membru al echipei pentru biroul din zona Pipera.

Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta de minim 2 ani in marketing online si administrarea de conturi social media. Daca intelegi dinamica si stapanesti secretele crearii si implementarii campaniilor de promovare, clar esti ceea ce cautam.
 • Pentru a putea sa iti desfasori activitatea in cunostinta de cauza ar fi minunat sa ai ceva cunostinte de grafica, SEO si Google (Analytics si Ads) si sa fii maestru in utilizarea unui PC.
 • Orice diploma de studii ai avea este mai mult decat binevenita si apreciata, minimul necesar cerut este sa fi promovat examenul maturitatii, iar in mediul on line te simti „ca pestele in apa”.
 • Succesul activitatii tale depinde atat de forma cat si de calitatea continutului creat, de aceea este important sa iti placa limba romana si engleza si sa le folosesti corespunzator.
 • Esti ceea ce partenerii nostri au nevoie daca esti o pesoana care prin magia cuvintelor poate transforma un moment banal intr-un adevarat eveniment in mediul online.

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca moderne, cu instrumente de lucru si spatiu adecvat activitatii desfasurate.
 • Vei avea un program de lucru de L-V de la 10:00 la 19:00, cu o ora pauza de masa. Daca creativitatea ta este conditionata de confortul casei tale, nimeni nu se va opune, se va discuta un sistem de lucru (hybrid) care sa va avantajeze.
 • Contract de munca este pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.
 • Salariul fix NET este de 5000 RON. Partenerii nostri apreciaza mult creativitatea, de aceea iti vor recompensa suplimentar munca depusa cu un comision din vanzarile finalizate cu ajutorul campaniilor de promovare implementate de tine. Astfel ai posibilitatea sa iti maresti semnificativ salariul in functie de implicarea si determinarea ta.
 • In perioada de inceput iti vor oferi tot suportul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu procedurile si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii, ceea ce te va ajuta sa devii un membru de valoare in echipa.

Cum va arata ziua ta de munca:

 • Dupa cum bine stii mediul online este intr-o continua miscare si dezvoltare, de aceea vei trebui sa te informezi constant si sa tii pasul cu noutatile si tendintele din aria ta de interes.
 • Vei propune, implemanta si monitoriza campaniile de marketing online pe toate canalele disponibile (GoogleAds, FacebookAds, InstagramAds etc).
 • Te vei ocupa de crearea de continut in scopul promovarii/vanzarii: postari social media, web content, descriere produse, campanii de email.
 • Hai sa iti spunem la ce iti vor folosi cunostintele tale de edtitare grafica: uneori o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, de aceea vei edita fotografii, vei concepe afise/postere pentru evenimente, iar daca cunostintele tale ating sau iti doresti sa atinga si sfera de wordpress vei crea bannere.
 • Pentru fi sigur ca reclamele si campaniile de marketing concepute de tine dau roade, vei gestiona sursele de trafic, vei analiza rezultatele pe baza indicatorilor de performanta (KPI) si vei propune, daca este cazul, strategii de optimizare.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

 

Suntem o echipa de oameni specilizati in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 23 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”.
Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.
Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta.
Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestui anunt si iti dorim mult succes!
Echipa Media Market