Candidatul ideal

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri fac parte dintr-un grup multinational si sunt activi pe piata din Romania din 2010. Ei sunt specializati in productia de aliaje metale neferoase. Cautam pentru ei un nou coleg pentru departamentul de mentenanta al sectiei de productie din zona PANTELIMON-VOLUNTARI.

Ce asteptari au:

 • Esti ceea ce partenerii nostri au nevoie daca experienta ta (minim 5 ani) are legatura cu domeniul electric al automatizarilor industriale si te pasioneaza sa stii ce se afla in “spatele cortinei” fiecarui utilaj electric din productie.
 • Daca ai o diploma de licenta in domeniul electric/automatizari care sa completeze experienta ta profesionala, este cu atat mai bine. Insa, stim bine ca practica bate teoria, de aceea daca activitatea ta profesionala te-a determinat sa devii un adevarat maestru al mentenantei din punct de vedere electric a utilajelor dintr-o sectie de productie, clar, esti ceea ce cautam.
 • Pentru ca vei primi masina de serviciu vei avea nevoie si de un permis auto categoria B.
 • Dupa cum am precizat mai sus, partenerii nostri fac parte dintr-un grup multinational, asa ca nu ar strica daca te descurci bine sa comunici in limba engleza.
 • Ar fi minunat daca esti un om de echipa care reuseste, fara prea mult efort, sa-i determine pe cei din jur sa-i ofere sprijinul necesar.
 • Lucrand intr-o sectie de productie cu flux continuu, este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti meticulos, organizat si ca atunci cand ai o problema de natura electrica, pana nu ii dai de cap, nu ai liniste.

Descrierea jobului

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca decente cu instrumente de lucru si spatiu adecvat activitatii desfasurate.
 • Vei avea un program de lucru de L-V, de la 08:30-17:00. Fiind o sectie de productie cu flux continuu, in situatii de urgenta, ti se va solicita ajutor suplimentar.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatii profesionale de durata.
 • Vei avea un pachet de beneficii compus din: salariul fix, bonusuri periodice, plata orelor suplimentare, bonuri de masa, masa de pranz si masina de serviciu.
 • Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu echipamentele si utilajele precum si cu procedurile si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii.

Cum va arata ziua ta de munca:
Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

 • Pentru ca activitatea de productie sa mearga ca pe roate, vei pune in functiune impreuna cu colegii echipamentele si utilajele noi, te vei ingriji de cele existente in sectie din punct de vedere electric, asigurandu-te permanent ca functioneaza conform standardelor cerute si in parametrii optimi.
 • Este bine ca atunci cand incepi o treaba sa o duci pana la capat, de aceea te vei ocupa de intocmirea necesarului de materiale si scule, de mentinerea la zi a stocului de piese de schimb. Te vei ocupa de mentinerea relatiei cu furnizorii de servicii pentru reparatia de echipamente cu care compania colaboreaza.
 • Vei verifica documentatia tehnica existenta la locul de munca precum si corectitudinea inregistrarilor (fise, rapoarte si formulare).
 • Vei face instructajul periodic de protectia muncii a personalului de mentenanta si te vei asigura ca sunt respectate toate aspectele privind siguranta la locul de munca.
 • Hai sa iti explicam la ce iti va folosi abilitatea de a lucra in echipa: vei organiza, coordona si directiona colegii din echipa de reparatii electrice (5 persoane) in toate activitatile pe care le au de facut.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.
Suntem o echipa de oameni specilizati in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de peste 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”. Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva. Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu text si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market