Pentru cine recrutam:

Partenerii nostri fac parte dintr-un grup multinational si sunt activi pe piata din Romania din 2010. Ei sunt specializati in productia de metale neferoase. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de productie pentru fabrica din zona soselei de centura Pantelimon – Voluntari.

Ce asteptari au:

 • Orice experienta profesionala ai avea este mai mult decat binevenita si apreciata, insa minimul cerut este sa fi trecut pragul unei sectii de productie (prin practica sau internship) si sa iti doresti sa profesezi in domeniul chimic/metalurgic.
 • Pentru a putea intelege complet si corect procesul de productie este important sa fii mandrul posesor al unei diplome de licenta, iar specializarea ta sa fie in domeniul chimiei industriale.
 • Dupa cum am precizat mai sus, partenerii nostri fac parte dintr-un grup multinational, asa ca nu ar strica daca te descurci decent sa comunici in limba engleza.
 • Lucrand intr-o sectie de productie cu flux continuu, este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti meticulos, organizat si ca reusesti sa vii cu solutii chiar si la cele mai imposibile probleme.
 • Avand in vedere ca nu se asteapta de la tine sa ai experienta in domeniu, partenerii nostri sunt dispusi sa te invete si sa te formeze. Tot ce au nevoie de la tine este sa vii inarmat cu rabdare si multa pofta de a invata.

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca cu instrumente de lucru si spatiu adecvat activitatii desfasurate.
 • Fiind o sectie de productie cu flux continuu vei avea un program de lucru in 3 schimburi: 2 zile de dimineata, 2 zile dupa-amiaza, 2 zile de noapte urmate de 4 zile libere care sa iti dea timp sa te refaci si sa compenseze disconfortul creat.
 • Pеntru ca аccesul la fabrica nu e tocmai lа indemana iti vor asigura transportul de la/la locul de munca cu preluare de la statia de metrou Costin Georgian.
 • Contractul de munca se va incheia perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile.
 • Pentru ca nu vor sa te simti ca si cum “ai fi aruncat in gura leului”, vor folosi perioada de proba pentru a-ti oferi cel mai bun training de care dispun care sa te ajute sa devii un membru de valoare in echipa.
 • In perioada de formare, pachetul salarial net, compus din: salariu fix+ bonuri de masa, va fi de 4600 RON. Pe langa acesta vei primi o masa calda asigurata, iar pentru orele lucrate de noapte sau in zilele de sarbatori legale precum si pentru cele suplimentare vei primi sporuri aferente conform legislatiei in vigoare.
 • Ulterior pachetul tau salarial se va discuta in functie de implicarea si performanta ta.

Cum va arata ziua ta de munca:

 • Asa cum am precizat mai sus pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu tot procesul de productie precum si cu programele specifice si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii.
 • Dupa perioada de formare vei urmari procesul de productie prin operarea programelor de proces si te vei asigura ca operatiile executate corect, corespund normelor de calitate si se incadreaza in temenele de finalizare.
 • Pentru ca lucrurile sa mearga snur te vei ocupa de pregatirea initiala a colegilor din subordine pe faze de productie, iar dupa, ii vei organiza si superviza in activitatile lor.
 • Fiind o sectie cu flux continuu este foarte important sa intervii la timp si eficient in solutionarea problemelor care apar. De asemenea va trebui sa identifici si sa propui solutii care sa te ajute sa preintampini eventuale probleme si care sa duca la optimizarea procesului de productie.
 • Participi la instructajul periodic de protectia muncii a personalului din subordine si al noilor angajati si te vei asigura ca sunt respectate toate aspectele privind siguranta la locul de munca.Pentru a fi sigur ca munca ta nu trece neobservata, va trebui, evident, sa intocmesti rapoarte zilnice de activitate si sa mentii permanent legatura cu Directorul de Productie.

Suntem o echipa specializata in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat, activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”.
Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market