Suntem o echipa specilizata in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”. Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

  • Pentru cine recrutam: Partenerii nostrii, activi pe piata din Romania din 1991, sunt specializati in productia si comercializarea unei game largi de baterii auto, moto si industriale precum si accesorii folosite pentru testarea si instalarea sistemelor de stocare a energiei electrice. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de vanzari pentru Bucuresti.
  • Ce asteptari au:

Sa ai o experienta de minim 3 ani, daca experinta ta are legatura cu domeniul chimic sau cu profil asemanator clar esti ceea ce cautam.

Specificul activitatii implica multe analize fizico-chimice de laborator de aceea este importa sa fii mandrul posesor al unei diplome de licenta in domeniul chimic si sa iti placa sa te “joci ”cu aparatura si substantele unui laborator de verificare.

Lucrand cu date importante si vitale pentru activitatea desfasurata de partenerii nostrii este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti meticulous, organizat, atent la detalii si responsabil.

  • Iti vor oferii:

Conditii de munca decente cu instrumente de lucru si spatiu adecvat activitatii desfasurate.

Vei avea un program de lucru de L-V, de la 08:00-16:30.

Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.

Salariul fix net este de 3800 RON, pe langa salariu vei primi bonuri de masa in valoare de 350 RON, abonament medical in reteaua Regina Maria (sanatatea inainte de toate) si, daca lucrurile merg bine, la sfarsit de an vei fi recompensat cu al 13-lea salariu.

Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu procedurile si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii.

Pregatirea si dezvoltarea ta profesionala este foarte importanta de aceea, pentru a-ti face treaba in cunostinta de cauza, te vor sprijini in obtinerea certificarilor necesare in aria ta de competenta.

  • Cum va arata ziua ta de munca:

Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

Vei verifica bateriile la aprovizionare si pe fluxul de fabricatie, asigurandu-te ca se incadreaza in standardele cerute si in parametrii de calitate specificati si vei elibera rapoarte/buletine care sa certifice acest lucru.

Vei participa activ in mentinerea sistemelor de managenent al calitatii conform ISO 9001, al mediului conform ISO 14001 si sanatatii si securitatii muncii conform OHSAS 18001, de asemenea vei fi responsabil si de efectuarea auditului intern pentru fiecare sistem de management.

Pentru ca activitatea de productie sa mearga ca pe roate vei elabora/revizui si actualiza documente si proceduri de sistem, de lucru precum si raportari si declaratii de mediu care sa fie in conformitate cu normele in vigoare.

Vei colabora cu furnizorii de servicii de reciclare si vei tine evidenta deseurilor.

In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market

Completeaza datele tale mai jos pentru a aplica la acest post:

Alege postul pentru care aplici:
Inginer Service – Echipamente MedicaleContabil Junior – Companie ConsultantaGestionar Depozit Materiale EducationaleJunior Constatare DauneSofer Transport Intern si InternationalAdjunct Inginer Mentenanta Sectie ProductieCustomer Support (Inbound – limba engleza)Laborant ChimistMecanic Sectie ProductieElectrician Sectie Productie
Incarca CV-ul tau (.doc, .docx, .pdf):