Pentru cine recrutam:
Partenerii nostrii, activi pe piata din Romania din 1991, sunt specializati in productia si comercializarea unei game largi de baterii auto. Cautam pentru ei un gradinar care sa se ocupe de ingrijirea unei gradini rezidentiale din zona Pasarea, Branesti.
Ce asteptari au:

 • Sa ai o experienta de minim 1 an, daca experinta ta are legatura cu mentenatnta spatiilor verzi si/sau a gradinilor clar esti ceea ce cautam.
 • Orice studii ai avea sunt mai mult decat binevenite si apreciate, insa ceea ce conteaza este sa iti placa plantele si sa fii cu adevarat pasionat de tot ce inseamna ingrijirea lor.Ei sunt dispusi sa te invete si sa te formeze insa asteapta de la tine sa vii inarmat cu rabdare si cu multa pofta de a invata.

Iti vor oferi:

 • Conditii de munca decente cu instrumente de lucru si echipamente adecvate activitatii desfasurate.
 • Vei avea un program de lucru de L-V, de 8 ore/zi. Iti vei putea stabili propriul intervar orar de lucru astfel incat sa poti sa te ocupi de gradina cand si cat este nevoie.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.
 • Salariul fix net este de 2700 RON, pe langa salariu vei primi bonuri de masa in valoare de 600 RON, abonament medical in reteaua Regina Maria (sanatatea inainte de toate) si, daca lucrurile merg bine, la sfarsit de an vei fi recompensat cu al 13-lea salariu. Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu procedurile si metodele de lucru necesare desfasurarii activitatii.

Cum va arata ziua ta de munca:

 • Ingrijirea florilor/ plantelor trebuie sa reprezinte pentru tine o modalitate de relaxare si nu o obligatie. Asa cum iti poti imagina jobul presupune lucru in exterior si ceva efort fizic. Daca de obicei plimbarile lungi te obosesc si nu suporti sa te murdaresti de pamant pe maini, jobul acesta nu este pentru tine.
 • Te vei ocupa de ingrijirea unei gradinii rezidentiale de aproximativ 1500 m2 si te vei asigura ca spatiile verzi arata impecabil, iar plantele cresc sanatos si se dezvolta armonios iar atunci cand este nevoie vei avea grija si de igienizarea piscinei.
 • De asemenea te vei ocupa si de toaletarea periodica a pomilor fructiferi, arborilor ornamentali, arbustilor sau a florilor aflate pe proprietate.
 • Ti se vor pune la dispozitie toate materialele si echipamentele necesare si ti se va explica modalitatea de aplicarea a fertilizantilor si produselor fito-sanitare.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestui anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market