Suntem o echipa specilizata in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”. Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

  • Pentru cine recrutam: Partenerii nostrii sunt activi pe piata din Romania din 2003. Ei sunt specializati in acordarea de servicii medicale de stomatologie. Ii sprijinim sa gaseasca un nou membru al echipei pentru sediul din zona DELFINULUI.
  • Ce asteptari au:

– Deoarece vei petrece mare parte din timpul de lucru interactionand cu pacientii, comunicarea sa fie pentru tine un fel de a fi nu o necesitate. Bineinteles aceasta sa fie insotita si de ceva empatie, receptivitate si rabdare.

– Orice experienta din domeniul secretariat/ receptie este mai mult decat binevenita si apreciata, insa minimul necesar cerut este sa fi promovat examenul maturitatii si sa stii sa utilizezi un calculator.

– Pentru a solutiona anumite situatii ar fi bine daca esti mandrul posesor al unui permis auto categoria B (ti se va asigura masina pentru deplasari).

– Preluand de la pacientii cabinetului date sensibile si importante este un plus daca prietenii tai spun despre tine ca esti organizat, atent la detalii si discret.

– Ca activitatea cabinetului “sa mearga ca pe roate” este important sa faci echipa atat cu asistentele din cabinet cat si cu medicii colaboratori.

  • Iti vor oferii:

– Conditii de munca decente, cu instrumente de lucru si spatiu adecvat activitatii desfasurate.

– Vei avea un program de lucru de L-V de la 10:00 la 18:00.

– Contract de munca este pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.

– Iti vor oferii un salariu net de 1800 RON, iar dupa perioada de proba vei beneficia de reduceri substantiale pentru serviciile medicale stomatologice oferite de cabinet si de zile libere suplimentare, platite, care te vor ajuta sa te bucuri de cei dragi in perioada sarbatorilor.

– Pentru ca nu tin sa ai experienta si nu vor sa te simti ca si cum “ai fi aruncat in gura leului”, vor folosi perioada de proba pentru a-ti oferi tot suportul lor care sa te ajute sa devii un membru de valoare in echipa, in toata aceasta perioada vei fi platit

  • Cum va arata ziua ta de munca:
Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:

– Cum “fiecare bordei are propriul obicei” va trebui sa te adaptezi la procedurile de lucru ale companiei, vei lucra cu date sensibile prin urmare vor fi reguli si proceduri clare si obligatorii;

– Vei organiza partea de receptie si vei pastra in ordine atat spatiul de lucru cat si documentele primite.

– Vei emite facturi pentru pacienti si te vei ocupa de urmarirea, verificarea incasarilor si informarea pacientilor cu privire la plati.

– Vei intampina pacientii veniti la cabinet si ii vei ajuta sa completeze/ actualizeze corect si complet documentele necesare realizarii actului medical pe care le vei arhiva.

– Pentru ca activitatea de receptie nu iti va ocupa cele 8 ore de munca, la nevoie, ii vei sprijini pe colegii tai in activitatea lor sau vei face deplasari pentru a solutiona diverse situatii aparute (de exemplu predare/preluare lucrari dentare);

– In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market

Media Market, infiintata in anul 1999, activeaza in domeniul consultantei managementului resurselor umane si al serviciilor de recrutare, selectie si plasare de personal.